2019-08-05 909 瀏覽
尖沙咀呢間米線陣🍜得外賣服務,冇坐位,最多都只系得個企位用餐🍴今日同埋同事齊齊買外賣尼試,5個下午茶餐都唔系等左好耐,同落單同事都幾盡職又主動覆👍🏻order,態度幾好。🤤我呢就叫左下午茶(D.)清湯魚旦魚腐米線加鮮蝦雲吞,跟麻辣湯、少辣,飲青瓜豆漿☝🏻其實都幾細心嘅,湯同米線一早就會分湯,比嘅飲管系紙飲管,雖然唔中意用,不過勝在夠環保♻️食米線最緊要都系個湯底姐,個麻辣湯底ok嘅,雖然唔夠香唔夠麻,不過都系合格水準,下午茶份量中等size,如果唔加餸未必夠飽肚,試左佢地嘅特飲,青瓜豆漿嘅青瓜味比較重,豆漿味偏淡不過都飲得出豆漿嘅甜味,口感都幾清新,對於食麻辣湯底嘅朋友仔更適合,啱晒我🤣✊🏻。建議:其實可以加餸嘅選擇唔少,但可以選嘅小食真系太少,如果出多d配米線嘅小食,唔系就咁跟餸放入米線中就更好🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健忘急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,相信大家可抱着支持本地食店想法,成長對每間餐廳都十分重要,請一齊多一分抱容之心❤️。👍🏻

清湯魚旦魚腐米線

清湯魚旦魚腐米線