Butter Chicken 奶油咖喱雞塊🐔$118去到印度餐廳一定要試呢個經典嘅菜式😗首先佢非常之重蕃茄嘅香😏同埋偏甜😙完全唔辣😆但係香而不膩😆啲雞非常之滑😃又多汁😜同平時食嗰啲咖喱完全唔同😘仲要佢個奶油特登有拉過嚟😍賣相精美😇特別特別Palak Paneer 芝士燴菠菜茸🥬$92一開始見到佢咁綠都有啲擔心🤣🤣🤣點知佢係將啲菠菜整碎咗😀然後再煮個芝士😍入邊個芝士粒份量都多😄起碼食咗五六舊😍呢兩個菜式再加埋佢嗰個烤餅簡直係一流呀😀同埋佢好貼心咁下邊有個小蠟燭🤪keep住整熱成個菜式😊所以好好食Naan 烤餅$18估唔到塊餅仲大過我塊面🤑都係淨係$18性價比超高😇而且食得出係新鮮熱辣辣🤪就咁食已經好香嘅麥味☺️加埋佢個咖喱或者係上面綠色嘅醬汁🤪都一流呀Tandoori Roti烤麥餅$18見到佢個餅咁出色😁就試埋佢另一個都係呢個價錢嘅餅😍相對上去就覺得比較焦😎但係就香脆啲😇而且個烤爐嘅口味都重啲🤪但係都係同個咖哩絕配😊真係食極唔停口唔講笑前菜$0佢一開始就上咗呢一款薄嘅脆餅😁我唔知係乜嘢佢講過但係唔記得咗個發音😂😂😂然後佢配有四個醬汁😍有辣醬🥰蒜蓉😚青醬😗同埋燒烤醬😆除咗陪呢個薄餅之外仲可

Butter Chicken 奶油咖喱雞塊🐔$118

Palak Paneer 芝士燴菠菜茸🥬$92

Naan 烤餅$18

Tandoori Roti烤麥餅$18

前菜$0
佢一開始就上咗呢一款薄嘅脆餅😁我唔知係乜嘢佢講過但係唔記得咗個發音😂😂😂然後佢配有四個醬汁😍有辣醬🥰蒜蓉😚青醬😗同埋燒烤醬😆除咗陪呢個薄餅之外仲可以配埋頭先啲烤餅😆所以都幾特別

Samosa:Lamb 咖喱角(羊肉)$48 2件
呢一款係店員推介我哋試😆我仲以為咖喱角同我哋平時喺街邊食嗰啲咖喱差唔多啦😇點知佢個皮係偏厚身😁入邊啲肉粒粒分明幾乾身😀😀但係都有少少羊味😆完全唔so🤫不過食食吓就唔覺有啲乜嘢味😆但係加埋佢頭先前菜嗰個醬汁呢😀就越食越好食
🚽(5🌟滿分)
都幾小店入邊10張枱都冇😂唔係好覺有廁所🚽