Latte $42 Baileys Chocolate$47今次特登去上環呢一間小清新Cafe😝最正就係有呢個印圖畫咖啡😎咁我就揀咗我嘅logo🐷同埋呢隻雞🐔都印得非常清晰😎勁靚😍😍咖啡底就偏濃比較重咖啡味😙另外個朱古力都唔算好甜整體都OK明太子蟹肉意粉🍝蟹肉嘅份量十足😜每一條意粉都包咗滿滿嘅蟹肉😚仲有少少辣嘅明太子😏所以都幾惹味😙意粉偏硬身但係可以接受😍仲有啲蔥花同埋蒜頭做陪襯🤩所以整體個配搭都幾好全日早餐🥣$128都相當之豐富😎最驚為天人係佢個牛角包😍都整得幾鬆軟😘另外個炒蛋都炒得非常之滑☺️其他嘅配搭都唔錯🤩整體都好飽日式醬燒墨魚餅🦑$78幾特別有少少似食章魚燒因為佢個醬汁同埋啲紫菜都幾香😜同埋佢加咗好多嘅芝麻🤩底面都加咗😙另外食得出係新鮮整熱辣辣😍誠意滿滿

明太子蟹肉意粉🍝

全日早餐🥣$128