2023-06-29
Slow Cooked Crackling Pork Belly$258呢間餐廳專門係食豬嘅 😛所以特別嗌咗個豬嘅中食😍個口感同埋味道有少少似食中式嘅腩肉😂都燒得非常之香😆表皮好脆😌而且層次好多😍最底少少硬😉但係都可以接受🙂加埋佢個特製嘅甜醬😗有少少似我哋中式嘅甜酸排骨嗰個醬汁🤪幾特別😊配菜有燒蘆筍同埋薯仔沙律🤣全部都同個豬幾夾Skinny Pig Salad🥗 $128呢個叫豬豬菠菜口感好正😜好爽口😚同埋個藜麥同埋杏仁非常之夾😆而且落咗醋😙所以好開胃🤪減肥必備Shrimp Fajitas🦐$188墨西哥風味嘅夾餅😆超大嘅蝦😍好清爽🤪另外佢個配料都幾惹味😆配料有小辣酸瓜😚辣椒定蕃茄啲friend😍牛油果醬😙同埋芝士😚可以任君選擇點樣去配搭個夾餅
Skinny Pig Salad🥗 $128
Shrimp Fajitas🦐$188