2009-05-04 6 瀏覽
今日,爸爸、媽咪、二哥、bf同我第一站去左深井食Goose(睇下有無時間寫返個食評),之後去將軍澳探路,搵大哥have tea,晚上同bf拍拖食鳴門。我地睇完openrice d食評之後,就點左:1)seafood pizza :不錯,有好多料,但不太喜歡千層酥做低,好,到苦2)(聖)子garlic 燒 : 好溜,4樣東西之中最唔得,沒有garlic味,只食到一啖又一啖的沙律醬,(聖)子就夠大隻,但食落有沙3)燒牛舌 : 好味,但$15一串好似expensive左小小4)seafood冷烏冬 : 個汁幾好,但d烏冬唔似烏冬,似金邊粉,同我expect有d分別,林得濟Around $260, , 用料唔錯,但應該短期內唔會去住,因為每道菜都有小小唔岩口味好期待5月17日的來臨!

我地睇完openrice d食評之後,就點左:

,(聖)子就夠大隻,但食落有沙

Around $260,

好期待5月17日的來臨!