係尖沙咀食個平價lunch 真係好難搵,想食一個高質又平嘅lunch 就更難搵。 果日同同事誤打誤撞入咗去依家616 。 我原本以為依間唔係打邊爐咖咩? lunch 打邊爐會唔會太heavy 得濟? 結果當然俾同事笑啦! 你睇下人地menu,有lunch set 咖。 幾平喎,一個lunch set 都係$48 蚊,仲要有支裝野飲。 太抵了吧! 咁去試下啦! 環境寬闊,有個靚靚酒吧檯如果唔係要返工,實飲返支。 啤酒並不是太多大品牌, 想試新嘢啤酒可試下。 環境都以本土創作及酒吧格局為主。 講返正題,我叫咗個芝士紅燒牛肉麵菊花桂圓露牛肉串燒冰麻牛串燒牛,唔係街邊食果d 一片片。舊肉大舊得嚟,又多汗。 重點唔會 燒蕉晒好食,舊肉對得起個價錢。其實我本來以為48蚊份量唔多,點知嚟到,牛肉量好多。 值得推!我先飲咗啖湯,強烈建議你先飲啖湯,清甜,牛肉味重而不油。 最後上咗冰麻牛,食得麻辣一定可以試,整得好入味。 整體話俾我知,下次lunch 可以再嚟。
係尖沙咀食個平價lunch 真係好難搵,
想食一個高質又平嘅lunch 就更難搵。

果日同同事誤打誤撞入咗去依家616 。

太抵了吧! 咁去試下啦!

環境寬闊,有個靚靚酒吧檯
如果唔係要返工,實飲返支。
啤酒並不是太多大品牌, 想試新嘢啤酒可試下。

環境都以本土創作及酒吧格局為主。
講返正題,我叫咗個
芝士紅燒牛肉麵
菊花桂圓露
牛肉串燒
冰麻牛

好食,舊肉對得起個價錢。

我先飲咗啖湯,強烈建議你先飲啖湯,清甜,牛肉味重而不油。

最後上咗冰麻牛,食得麻辣一定可以試,整得好入味。

整體話俾我知,下次lunch 可以再嚟。
  • 芝士紅燒牛肉麵