平時都好鍾意去點心店飲茶,呢間一路都想去,咁啱朋友介紹左個搵食apps訂枱,唔同時段唔同discount , 最後同阿媽挑戰4:00 半價時段, 除左飲品,所以野食都半價wowowowowo, 不過加一就以原價計,但都超值。利園感覺真係好high class😍, 餐廳環境好靚好modern,有空間感。最鍾意佢枱面既畫,影野食有呢個background襯托下,好詩情畫意。等食時有好開胃既涼伴青瓜雲耳菠蘿叉燒包好好食,皮好鬆化,叉燒包好多汁金魚餃一定要叫黎影相,真係好靚,栩栩如生。個湯好勁翡翠苗味,好清新。金魚餃入邊有蝦同甘荀,味道無咩特別似蝦餃,係食個賣相👍🏻之後要推介既係芋絲餅,真係超正。面頭好多芋絲,我以為會比較硬,點知食落係淋身,好鬆脆,加埋喼汁一流👍🏻流沙包聞說都係必食項目,流心效果真係唔錯,可惜個皮比較實,唔夠鬆軟燒賣幾足料,不過不失呢個時候已經好飽,一場黎到梗係要食埋甜品楊枝金露真係好正,d 西米粒粒好彈口,芒果唔係係淋果種,幾有咬口的,開頭我仲以為係椰果xD。入邊仲有好多柚子肉,食一啖冰涼入心最後食埋個椰香棗皇糕,味道唔太甜,實在非常彈口非常飽。。。投降了! 埋單$202兩

等食時有好開胃既涼伴青瓜雲耳

菠蘿叉燒包好好食,皮好鬆化,叉燒包好多汁
菠蘿叉燒包

芋絲餅
燒賣幾足料,不過不失
呢個時候已經好飽,一場黎到梗係要食埋甜品
楊枝金露
最後食埋個椰香棗皇糕,味道唔太甜,實在非常彈口非常飽。。。投降了! 埋單$202兩個人,呢個環境下真係抵,服務唔錯,隔離枱仲有明星,哈哈。呢個半價體驗非常爽!
菠蘿叉燒包
芋絲餅