2020-05-21 264 瀏覽
呢排疫情令大家生活壓力咁大,到左520係時候比自己放鬆心情,過翻啲有儀式感嘅生活☺️黑立方$68🍫黑配金嘅colour tone令呢道甜品賣相更grand。3舊正方體嘅真身分為3部份,外層係薄薄嘅脆皮,中層係chocolate mousse,而中心就有啲香蕉蓉,配埋旁邊嘅chocolate ganache。整體好香濃,但唔會太甜。口感方面,磨蓉再雪凍嘅香蕉蓉食落好滑,同chocolate mousse軟滑嘅口感不謀而合。日本慢煮豬.日式薑汁豉油配珍珠米$68🐷估唔到行西式風格嘅餐廳會有日本飯😳就等我會會佢。慢熱豬食落超軟超入味,豉油味唔會因為濃而搶走左豬本身嘅肉味,個蘿蔔亦係水準之作,食落好淋而且入味👍🏻微辣明太子蟹肉忌廉汁配手卷意粉$88🍝(之前岀過post)Lunch menu會包是日餐湯:蕃茄湯,同埋熱檸水/檸茶

黑立方$68🍫

日本慢煮豬.日式薑汁豉油配珍珠米$68🐷

微辣明太子蟹肉忌廉汁配手卷意粉$88🍝
(之前岀過post)

Lunch menu會包是日餐湯:蕃茄湯,同埋熱檸水/檸茶
  • 黑立方
  • 蕃茄湯