Openrice 見到依間餐廳做緊promotion, 特選燒肉二人盛都只係做緊$598😮😮 🔸芥末八爪魚青瓜、磯煮鮑魚沙律先嚟個前菜 芥末八爪魚配青瓜,呢個組合真係意想不到 但係都幾fresh🤣鮑魚燒得啱啱好,肉質鮮嫩,而沙律菜新鮮脆口,配上特製醬汁,酸酸甜甜,令整個菜式更加開胃。🔸日本A5和牛西冷跟住嚟到燒物。呢個和牛真係超正,肉質滑溜,脂肪分佈得好均勻,燒到啱啱好,入口即溶,真係一絕!🔸澳洲M9和牛里肌肉比A5稍微次一啲,同埋冇咁多油脂,但都好好味。肉質嫩滑,味道濃郁👍🔸28cm安格斯鎖牛肉呢個28 cm安格斯鎖牛肉一定係王牌😂 超級長打卡,字元佢嘅肉味道好濃郁 某程度上覺得好食過個A5和牛😂🔸厚切鹽燒牛舌牛舌切得厚厚,鹽燒得恰到好處,外脆內嫩,好有嚼勁🔸角切黑豚七味芝士燒🔸照味網焼手羽中🔸香草牛油燒帆立貝、鹽燒深海虎蝦帆立貝香草牛油味道濃郁,而深海虎蝦則鮮味十足🔸栗米燒、有機果物燒🔸黑松露和牛炒飯炒飯真係好香,黑松露味道濃郁,和牛肉粒更添風味🔸自家制牛乳凍牛乳凍滑溜幼滑,甜度適中,再配上少量黑糖,味道真係好夾

🔸芥末八爪魚青瓜、磯煮鮑魚沙律

🔸日本A5和牛西冷

🔸澳洲M9和牛里肌肉

🔸28cm安格斯鎖牛肉

🔸厚切鹽燒牛舌
牛舌切得厚厚,鹽燒得恰到好處,外脆內嫩,好有嚼勁

🔸角切黑豚七味芝士燒
🔸照味網焼手羽中

🔸香草牛油燒帆立貝、鹽燒深海虎蝦
帆立貝香草牛油味道濃郁,而深海虎蝦則鮮味十足

🔸栗米燒、有機果物燒

🔸黑松露和牛炒飯
炒飯真係好香,黑松露味道濃郁,和牛肉粒更添風味

🔸自家制牛乳凍
牛乳凍滑溜幼滑,甜度適中,再配上少量黑糖,味道真係好夾