2018-06-18 373 瀏覽
除左酥皮焗叉燒包之外 其他食物一般! 環境都可以 服務態度略差(一般員工 態度中等 唔算差 起碼有禮貌)有個男人 (唔知係咪經理)(好像係灰衫)態度我可以話係負分 我係老闆我炒左佢好耐 無禮貌 無態度 唔敬業 (*因為佢 我唔會再去 呢間食野)我地食到一半 有其中一個人去左廁所 然後係佢去廁所期間 我地食好左等佢番 有位姐姐(帶位)其實有禮貌地同我地講左要走 但係我地要等比錢果個番黎 因為我地住樓上 所以都無帶錢。 咁我即刻打電話叫佢番黎啦 佢都番緊 然後就有個男人 (可能係經理)一行過黎就大叫我地起身 我心諗咩事 一D 禮貌都無 態度極差 趕客咁 咁我身上無錢點走 有錢係身我一早走左啦 咁我話要等人番黎比錢,佢一野扯起我地推我地走(你地話係咪趕客),有禮貌講下我都可以話行開無所謂 居然出手出口無禮對待 態度
除左酥皮焗叉燒包之外 其他食物一般!

態度
2018-06-18