2018-04-23
餐廳環境特別之處,有室內同室外餐枱比你選擇,水吧內有幾部大型器械,唔知係咪用來整手工啤酒?侍應服務及態度不錯(呢樣我個人好重視)另外每個座位都有一張紙,簡介牛每個部位淥幾多秒就食得,都算貼心講返食物先,今次同auntie 兩個人食,大家本身都不是肚餓,所以唔係叫左好多野:尾龍:雖然細細塊,但肉味非常濃,一個人掃十碟八碟都仲得黑百葉: 好爽口,最正係點埋個胡麻醬,食到"索索"聲牛肉餃:個皮好薄好通透,入面牛肉饀脹卜卜,夠juicy. 佢仲有個酸酸地既汁,感覺幾開胃豆腐:夠白又夠滑酸梅湯:味道同平時飲既感覺唔同,喜歡偏甜口味的你,這個一定適合你牛丸: 一碟有十粒。。食完開始飽肚,因為我鯨吞了八粒....夠彈口,我鍾意響鈴:打邊爐一點可以唔食響鈴,9秒9 ko!羽衣金藍: 食咁多肉,點都要叫碟菜。個名比我感覺好日本,作為獨男當然要try下佢,第一次食,好似係健康野黎。顏色好green, 味道幾特別,唔識形容,自己試下啦。最後食埋牛骨清湯底的超甜粟米同蘿蔔,劃上直筆甩的感嘆號!
侍應服務及態度不錯(呢樣我個人好重視)
尾龍:雖然細細塊,但肉味非常濃,一個人掃十碟八碟都仲得
黑百葉: 好爽口,最正係點埋個胡麻醬,食到"索索"聲
豆腐:夠白又夠滑
響鈴:打邊爐一點可以唔食響鈴,9秒9 ko!
最後食埋牛骨清湯底的超甜粟米同蘿蔔,劃上直筆甩的感嘆號!