2009-07-24 60 瀏覽
平日下午一點左右, 銅鑼灣到處都係排隊食飯的人龍, 由於我今日假期的關係。所以便打算到世貿行下, 之後之解決午餐的問題。行下行下, 見到一間壽司店, 好似都好新下, 所以便打算睇下佢好唔好食。見餐牌有個$62combo, 可以0係48堤壽司, 卷物, 手卷中選6個, 再0係熱食中選3個,仲有沙律, 湯同啫喱。另外我再加入20蚊要埋八爪魚刺身, 15蚊三文魚刺身。48款入面, 我要了兩個手卷, 一個卷身, 同三年壽司熱食要了烏冬, 鰻魚飯同汁煮海鮮。超飽, 俾左0的男友食先食得晒, 水準都唔差。男友要了個午餐, 有天婦羅, 黑豚肉, 刺身, 飯受伴菜, 好似大概九十幾蚊啦, 都幾抵食。同埋咁既價錢, 居然冇排長龍的情況, 令我想起如果佢開0係灣仔, 都唔知會點...

另外我再加入20蚊要埋八爪魚刺身, 15蚊三文魚刺身

48款入面, 我要了兩個手卷, 一個卷身, 同三年壽司
熱食要了烏冬, 鰻魚飯同汁煮海鮮。

超飽, 俾左0的男友食先食得晒, 水準都唔差。