餐廳: Itamama (何文田廣場)
資訊:

2024-01-11 426 瀏覽
我哋兩位係2024年1月7日7:00pm 左右係呢度用餐。進食中途驚見一隻灰色老鼠高速係餐廳內自由遊走,有另外一台食客都見到。跟住老鼠向住我哋嗰台衝過來,喺臨尾關頭轉向衝入去廚房。同嗰日當值同事都有即時反映,位同事嘅回應係「都冇計,我哋有定期做滅鼠工作,但係一直都清唔走啲老鼠」。跟住當晚我哋兩位都病咗,有肚痛同埋發燒,到到今日都未好返,唔知關唔關啲嘢食唔乾淨事,因為成日都有老鼠喺廚房餐廳遊走,可能掂到啲嘢食。食物價錢同埋質素都唔錯,抵食嘅。不過對呢間分店啲衛生有啲懷疑。希望可以認真改善衛生狀況!
食物價錢同埋質素都唔錯,抵食嘅。
不過對呢間分店啲衛生有啲懷疑。
希望可以認真改善衛生狀況!