近日天氣漸涼,好想飲返杯滋潤嘅蜜糖💛今個秋季7-Eleven,首度同🇹🇼台灣著名人氣品牌 — 蜜蜂工坊(BeeTouched)聯乘,今次合作亦係蜜蜂工坊首次海外聯乘, 同7- Eleven 自家品牌 7CAFÉ 攜手打造全新 「蜂」味「蜜」語系列🍯#最便捷嘅滋潤良方今次一共推出咗3款秋日蜂蜜新品,喺特調糖漿中加入蜜蜂工坊嚴選嘅泰國龍眼蜜!🍯7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶咖啡🍯7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶🍯7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖牛奶沙冰 (7CAFÉ+或指定店舖限定)🐝蜜蜂工坊喺台灣已有四十年歷史,蜂蜜原料經過嚴格嘅篩選和檢驗,品質純淨穩定👍🏻喺特調糖漿中加入蜜蜂工坊嚴選嘅泰國龍眼蜜、喺秋天時節為你帶嚟滋潤🥰☕️7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶咖啡 (熱飲$18/凍飲$20)媽媽我係一個咖啡控😍最鐘意飲小小甜既咖啡,今次7CAFÉ 香濃鮮奶咖啡同加入蜜蜂工坊嘅特調蜂蜜糖漿互相融合,順滑嘅鮮奶咖啡同時透出香甜蜂蜜味,口感清甜,愛不釋手✨#絕對係秋天滋潤之選💕🥛7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶(熱飲$18/凍飲$20)醇滑鮮奶混合加入蜜蜂工坊特調蜂蜜糖漿,甜而不膩,蜜純淨甜美嘅滋味,大人小朋友都岩飲✨
近日天氣漸涼,好想飲返杯滋潤嘅蜜糖💛

#最便捷嘅滋潤良方

🍯7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶咖啡
🍯7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶

#絕對係秋天滋潤之選💕

🥛7CAFÉ+蜜蜂工坊蜜糖鮮奶(熱飲$18/凍飲$20)
#喺乾燥嘅秋日中帶嚟滋潤💕

🌟全新 7CAFÉ+蜜蜂工坊系列由 10 月 25 日開始發售,有興趣就快啲去 7CAFÉ買嚟試下😋