2018-04-19 111 瀏覽
係fb見到有$78放題,價錢唔貴,不過比下午茶價錢又高了點。地點係巷仔入面,有點憂靜,招牌又唔明顯。一般黎星期一至日都係一個價錢,二後黎係3-6pm就晒我而地點又近👍其實睇完會覺得款式唔係太多,不過呢個價錢我又冇乜要求。一人叫一個湯,好似係南瓜湯凱撒沙律可以啦,唔好要求太多炸野全部一碟上,呢樣比較唔滿意,應該每樣分開上,至少睇到有咩食物,但大多炸野為主。。。。薯條薯格過咸,薯皮唔夠芝士同埋好油,炸唔夠。魷魚圈ok又脆又彈,洋蔥圈普通。。。至於所謂重點豬仔肋骨好嫩,有汁既,只係醃得唔夠入味,睇色已經知。而水牛城雞翼就太濕,不過味道可以。漢堡雖然包大過塊肉好多,不過食得出係自己打,肉帶筋位,且煎至5-6成熟,依然帶粉紅,所以呢個我都推介既,只係塊包油左少少,如可以單要塊漢堡扒就好喇要提一點,侍應全部係二三十歲男仔,冇乜服務可言,問佢拎茄汁都會黑面,而且份量只係得麥當當一包茄汁咁多,佢d汁醬好似黃金咁款。。。。呢個真係試一次無妨,但係唔值得去多幾次。。。。

其實睇完會覺得款式唔係太多,不過呢個價錢我又冇乜要求。

一人叫一個湯,好似係南瓜湯

凱撒沙律可以啦,唔好要求太多

薯條薯格過咸,薯皮唔夠芝士同埋好油,炸唔夠。
魷魚圈ok又脆又彈,洋蔥圈普通。。。

呢個真係試一次無妨,但係唔值得去多幾次。。。。
2018-04-16
$85.8 (下午茶)