2017-01-09 1636 瀏覽
真係想食8色小籠包好耐 之前聽講好好食而且賣相又真係好吸引 今日經過CWB就去食啦 但我發覺係名過於實 只係得gimmick 而其他食物 好壞參差叫左生煎包 係煎得幾好嘅 上枱時 包子還是熱而且包子裡還充滿肉汁 整體吃起來唔會槳口不錯喔 可以一試👍🏽🙂蘿蔔絲酥卷 上菜時賣相不太好 似亂放碟然後上枱 哩張相已經係整靚過擺得好啲先影架 包蘿蔔絲酥卷的手工參差 味道夠熱 即叫即整 但略嫌蘿蔔絲可以再濕潤一點皇朝擔擔麵 賣相幾好 都幾香下 但認為麵條有點軟 吃起來沒有太多花生味 辣度可以 唔食辣的人都會接受到 可以trytry夫妻肺片 味道夠辣多哂入味 食材很新鮮 口感幾好 幾有質素的一碟小菜 會再想encore😋😋8色小籠包令我有點失望😕😣賣相真係好吸引 但吃起來真係食唔出係咩味道🤔🙄味覺方面係唔係要研究下呢 唯一最特出啲味道係麻辣味囉😲😳哩碟野的顏色真係咁深色架 佢叫話梅骨 首先賣相已經夠哂嚇人😨😱第二 味道真係不得了 完全無話梅味 一點兒的甜味酸味都無 真係係得鼔油味🤢🤢鹹度係同就咁飲枝鼔油無分別嘅 食左一粒真係停哂手 但真係唔想浪費 好努力咁食左佢 食完係勁飲水囉 哩碟送可以係用劣嚟推
生煎包
蘿蔔絲酥卷
皇朝擔擔麵
夫妻肺片
8色小籠包
話梅骨
哩碟野的顏色真係咁深色架 佢叫話梅骨 首先賣相已經夠哂嚇人😨😱第二 味道真係不得了 完全無話梅味 一點兒的甜味酸味都無 真係係得鼔油味🤢🤢鹹度係同就咁飲枝鼔油無分別嘅 食左一粒真係停哂手 但真係唔想浪費 好努力咁食左佢 食完係勁飲水囉 哩碟送可以係用劣嚟推介👎🏽👎🏽本餐單仲話係廚師推介😡😡??堅係中哂伏 唔知點解可以煮成咁 唔明點解可以攞出嚟比客食囉😤😤真係好失望呀喂

整體嚟講 其他食物係可以的 但8色小籠包同埋話梅骨真係令人失望 憤怒😩😫
生煎包
夫妻肺片