2022-12-31 1431 瀏覽
第一次黎食,係老公(以前係男朋友)帶我黎食。九年黎,真係黎過無數次,睇住佢由一間變兩間鋪,就知老細賺唔少啦。以前黎食,覺得d野食唔錯,價錢合理,大家睇返d comment, 就見以前既食評,大多係正評。就算疫情期間,有晚市時,我地都黎過幾次。可惜,疫情之後,就真係一路咁差落去。以前既小食,你唔食,佢收返,唔洗俾錢,而家就你唔食,佢收返,都照要俾錢,總之就係要賺到盡。其他野食,比以前細左又貴左。好似切肥牛,3年間就加左4成。如果質素一樣都算,可惜口感已大不如前,更唔好講其他野食啦。人情味都係呢間店既特色。老細以前無論你叫幾多野食,佢都會行埋黎問下野食點,好唔好,總之笑容極佳,但係而家,無啦。
可惜,疫情之後,就真係一路咁差落去。