2021-11-18
🇭🇰Cull ’N Pistol Hong Kong·Clam Bake $399 l Sauteed Green Vegetables $48我地一開始就係比呢個Clam Bake吸引左 佢望落超靚 不過最後呢個就有少少失望🤭🤭佢既海鮮好似唔係解凍得特別好咁 食落口感麻麻 反而佢個麵包幾好食 用佢黎點個湯勁夾🍅之後佢既炒菜都唔錯 蒜味幾出 而且煮到岩岩好·Oyster Tuesday $9 l Crab & Heirloom Tomato Salad $158之後我地去個日咁岩佢有做promotion $9一隻生蠔超抵 我地就叫左10隻 不過佢地話個日既生蠔比較細隻 所以比多左幾隻我地 開心🥳佢地既生蠔係淡味少少既 但係都算新鮮 配埋佢個橄欖油同檸檬幾清新🦪🦪之後佢個蟹肉沙律都唔錯 佢蟹肉份量好多 而且個醬汁調得幾好味 配埋佢隻溫泉蛋超好味🦀🦀·#rbyeat#rby西餐#rby西灣河·📍西灣河鯉景灣蘇豪東A期太康街55號GA1-3號舖
Oyster Tuesday $9
#rbyeat