2009-03-29
我地訂左9點枱20:45去到等.21:30才有檯.當晚差不多全場滿.侍應話入會可任飲汽水ok照入(但訂檯時話9點果轉有9拆及汽水任飲.冇話要入會先得不過算數)落單叫左炸物.串燒.刺身.壽司(手握咼).中華料理樣樣都有叫.跟住汽水有3種可樂.忌廉同雪碧.我地都叫左可樂.壽司(手握咼)先到.魚生ok.d飯大多一夾即散.一定唔係手握.中華料理-大多冇セ味.刺身-幾好唔錯.炸物-都ok串燒-最耐先到都幾好食.但係串燒得尼一轉有和牛.再落單時侍應話冇曬和牛.吓!冇曬喇?咁快.係賣曬喇.到左11點左右叫串燒時.侍應話好多都冇喇.話師父會有什麼燒什麼給我們的.來到都是一些瓜同丸.(燒菠蘿.燒海蝦同燒羊肉.係從來未尼過)汽水重死飲完第一轉.再叫時佢話可樂冇曬.咁快!只好叫忌廉同雪碧.9點-12點有9拆都冇用啦.セ都冇曬囉.試過一次都嫌多.未試過嘅自己念下啦!提議:真係想試就食6點-9點果轉啦(我冇食過唔知好唔好)9拆同+10%打過和每人$178
當晚差不多全場滿.
侍應話入會可任飲汽水ok照入
跟住汽水有3種可樂.忌廉同雪碧.我地都叫左可樂.
中華料理-大多冇セ味.
刺身-幾好唔錯.
炸物-都ok
串燒-最耐先到都幾好食.
到左11點左右叫串燒時.侍應話好多都冇喇.
話師父會有什麼燒什麼給我們的.
9點-12點有9拆都冇用啦.セ都冇曬囉.
試過一次都嫌多.未試過嘅自己念下啦!
提議:真係想試就食6點-9點果轉啦(我冇食過唔知好唔好)
9拆同+10%打過和每人$178