喺奥海城shopping完,朋友就帶我嚟到呢間隱世高質串燒店~話一定會食過番尋味!一入餐廳就好有親切感,小店形式,座位都幾寬闊,同三五知己嚟開餐都好適合☺依家仲推$9一串雞脾肉串,可能是大角咀最平嘅雞脾肉串,當然要食啦~火喉控制好好,雞脾肉嫩而滑,$9 真係好抵!我個串燒清單一定要食燒雞皮、雞軟骨、雞腎!平時食燒雞皮好怕油膩又唔脆,呢間較乾身同香脆,算出色!雞軟骨配孜然粉,好正!爽口又有口感☺食串燒點可錯過蔬菜燒,勝在更入味~川燒娃娃菜一片片嘅娃娃娃吸曬孜然粉嘅味道,燒後都保持到個juicy! 必食!孜然韭菜每一條都好入味,口感鲜香爽口!講到串燒嘅招牌必定蒜蓉燒原條茄子,保持juicy ,但如果辣啲會更好😋串燒種類都幾多,單係腸都幾款!推薦必食勁辣一口腸,辣度剛好,口感爽口!最特別係呢到有臭臭粉,姐係螺絲粉!配串燒一流!臭味就唔係好勁,辣度算微微,同串燒好match!飲品都幾多款,最特別係有綠茶可樂?!飲落冇平時嘅可樂咁甜,冇少少綠茶味,下次一定要再飲😋一起Let's Gather🐻大角咀海庭道8號富榮花園8座地下8號舖

一起Let's Gather🐻
大角咀海庭道8號富榮花園8座地下8號舖