呢間樓上特色cafe嘅主題係Harry Potter 周圍嘅裝飾都好得意 而佢啲嘢食個名都好過癮 😂🐼食嗰日見到有幾個外國小朋友 着晒成套Harry Potter啲學院服嚟食飯 多謝佢哋為呢餐飯增添氣氛 🤣牛油果鮮蝦沙律 $88 - 幾清新 可以作為一餐飯嘅開始黑椒汁鴨胸蘆筍扁意粉 $98 - 味道唔錯 不過份量偏小 可以俾返大份啲就更加好啦 重量級安格斯肉眼牛扒 $298 - 同意粉嘅comment都係差唔多 呢個價錢可能我會expect大份少少 不過味道係OK嘅 薯條都係即刻炸出嚟 脆卜卜 特別想講 有位戴眼鏡嘅女侍應 態度好友善殷勤 😊 非常鍾意佢🍽 餐廳: 9 3/4 cafe🏠 地址: 旺角煙廠街9號興發商業大廈4樓404室#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食寫真 #hkig #hongkong
呢間樓上特色cafe嘅主題係Harry Potter
周圍嘅裝飾都好得意 而佢啲嘢食個名都好過癮 😂