2022-12-20
90分鐘飛行體驗✈️空中仼食仼飲,pizza & WineHolly Brown副線以飛機✈️主題西餐廳卡位有令人懷念闊別3年飛機✈️窗口位,但窗口位仲整到可以拉埋個窗,仿真度超高😝🌠🌅🌁空中會不斷轉換畫面,真系有飛行旅途感覺🥰🤣唯一唔同,機倉食野時都狹窄,而哩度有張寬闊既枱同沙發位🤩✈️今次試左90分鐘內仼食仼飲🍕pizza ,有6款pizza 1️⃣大板燒薄餅2️⃣韓式泡菜薄餅3️⃣夏威夷薄餅4️⃣瑪嘉麗塔薄餅5️⃣辣肉腸精選薄餅6️⃣手撕豬肉薄餅😍個人鐘意手撕豬肉pizza,bbq味好惹味😋夏威夷pizza ,滿滿芝士,有拉絲效果,略欠茄汁味比芝士味覆蓋🔺好可惜,當日韓式泡菜pizza sold out🍕 6寸薄批pizza,咁就冇咁易飽,啱曬pizza狂熱分子😆試多幾款口味😍🥤🧃飲品方面🍻🍺🧃Juice -orange / guava / apple🍺Beer 3款啤酒🍻🍷House Wine 紅白餐酒飲左款紅酒🍷,幾易入口,好啱初飲酒既你😛果汁🧃石榴汁,蘋果汁都系比較杰身,好濃郁,仲望到職員添加時系用外國貨😍味道🍕🍕🍕🍕/5環境✈️✈️✈️✈️✈️/5Cp🤩🤩🤩🤩/5
空中仼食仼飲,pizza & Wine
Holly Brown副線以飛機✈️主題西餐廳
🌠🌅🌁空中會不斷轉換畫面,真系有飛行旅途感覺🥰
🤣唯一唔同,機倉食野時都狹窄,而哩度有張寬闊既枱同沙發位🤩
✈️今次試左90分鐘內仼食仼飲
🍕pizza ,有6款pizza
1️⃣大板燒薄餅
2️⃣韓式泡菜薄餅
3️⃣夏威夷薄餅
4️⃣瑪嘉麗塔薄餅
5️⃣辣肉腸精選薄餅
6️⃣手撕豬肉薄餅
😍個人鐘意手撕豬肉pizza,bbq味好惹味😋
🔺好可惜,當日韓式泡菜pizza sold out
🥤🧃飲品方面🍻🍺
🍺Beer 3款啤酒🍻
🍷House Wine 紅白餐酒
飲左款紅酒🍷,幾易入口,好啱初飲酒既你😛
味道🍕🍕🍕🍕/5
環境✈️✈️✈️✈️✈️/5