2012-07-13 53 瀏覽
去食慨時候.本來無諗住咁底.又話有什麼乜野格斯肥牛喎,又有蝦同幾十種火煱配料任食.但係係個頭行到七點幾.當時見到嗰便有間酒家好多人排隊.以為有嘢送.速速去睇吓.原來排隊等食火煱.睇真吓.原來就係成日話好多團購嗰間利寶閣.撗掂我地三條友都未食飯,入去試吓啦!!不過陫隊都成二十分鐘.本來想走.啦.忽然有個黒衫待應話下一张枱到我.入到去.環境不過不失啦,招呼還可以.不過醬料要幾蚊位.攪錯呀.無醬料點打邊爐:呀大佬食物也可以.都幾新鮮.唯一有安慰就係招呼好好.尤其是招呼我們入去嗰細細粒待應.相信是經理.起初落單起碼十二三分鐘才有食物到.後來找返個黑衫細細粒【可能是經理〕來落單.果然快好多.還說因為太多客一吓子落單.所外會耐少少.臨行還說:如果有什塺須要再找他.服務態度好好.其他待應都一般吧!!!!!!可以一試:
2012-07-07
3 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日