2000-08-05
今日忽然想食steak又唔想去到咁遠,醒起荃灣有間steakhouse,咪走入o黎試下囉。兩個女仔叫o左一個牛排餐、一件cheesecake同兩杯Rita都係二百六蚊找數!<br>本來我想叫個炸洋蔥花球。。不過成磅重..食唔哂,咁唯有放棄啦。。<br>首先講下杯Rita先!係一杯帶有小小酒精o既飲品,有三種口味:青檸、紅莓同士多啤梨味,~我揀o左士多啤梨,酸酸地不過幾開胃且(仲係買一送一添!)<br>前菜叫o左麵包同salad,個麵包幾好食~ 暖暖地又甜甜地咁!<br>之後個西冷牛扒就認真唔掂!乾爭爭又”un”。。仲冇乜牛肉味tim boo!<br>真係好失望!! 不過伴碟既甜番薯就幾好、唔錯!<br>最後講下件cheesecake~件cheesecake簡直大到離哂大譜!又高又大件~<br>好彩我地兩個人分咋!而且我覺得佢一d都唔似囉!冇芝士味不特止,仲超重雲呢拿味!<br>如果唔係佢有小小cheesecake個種口感,我真係以為自己食緊忌廉蛋糕!<
<br>
真係好失望!! 不過伴碟既甜番薯就幾好、唔錯!
<br>
值得一提既係呢度dservices真係唔錯,dwaitress好helpful!仲間唔中會走黎問下你意見tim!