2020-04-07
📍Central📍..食野黎講, 我覺的好難做到野食超好食, 個地方你又好中意, 有既, 但唔會普及到周街都係🙏🏻👉🏻👈🏻講返glasshouse, 我係一個afternoon person, 我中意下午既時間多過夜晚🙂我覺得下午時間望住個空曠既地方會好開心🥰🥰真係野都唔食整樽水就得🥰❤️不過呢餐係去左食😂其實咁星期一到星期五做野辛苦, 咁一個星期一餐半餐不過份吧🤭😫👉🏻👈🏻glasshouse 現家太古城都有分店, 但ifc既分店會係最靚, 因為有落地大玻璃!影相一流...📍牛堡牛肉漢堡真係好common好多間西餐廳都會見到既一個菜, 基本上我未食過唔好食既牛堡....呢個飽厚肉多汁, 一邊食d汁會一路流, 水準好高🙂同埋佢外形細細舊, 可以唔會食到d食物掉哂出黎🤭同埋會既芝士味好濃, 佢唔係拉絲包黎!..📍黑松露薯條呢份薯份份量唔算多, 味味令我想起佢McDonald 既薯條,因為每條薯條都幼幼長長. 佢岩岩新鮮炸起, 味道野味!加埋最近呢十年開始流行既松露醬, 所以好好食, 松露醬可免費refill....📍荔枝茶佢呢杯茶真係好好飲, 我覺得野飲要解到喝先好飲的, 有d水果茶既鋪同
📍牛堡
📍黑松露薯條
📍荔枝茶
佢呢杯茶真係好好飲, 我覺得野飲要解到喝先好飲的, 有d水果茶既鋪同西餐佢地既野飲落好多糖 😱..呢杯野飲會做到「心都涼哂」 既效果🥳🥳❤️而且外形好靚, 份量適中:)必試!
📍環境:8/10分 ( 下午去會靚d吧) 因為d光照入黎會好藍🌞❤️
📍Outdoor area is available
📍不可帶寵物黎餐廳🐶