(非會員)
2008-12-30 8 瀏覽
由於阿仔既Godma心情唔靚同佢食飯,Godma特別要求想食ribs既關係,第一時間想起銅鑼灣既Tony Roma's...其實食佢都食咗好多年...由世貿廣場...直至現時既時代廣場...一行二人點咗三個菜,chicken ceaser salad, regular slab baby ribs, appetitizer sampler.上菜時間唔算快,但之前居然無人比餐飽我地食,等咗好耐,到先黎個沙律,順便提一提個waitress先記得,半條長面飽帶點微暖,的確几好味.至於個沙律,除咗d雞超唔好食同超'un'之外,個沙律又真係几好味,可能都係standard野,無需要咩特別技巧.之後就係appetitizer sampler,有三樣野,potato skin, chicken wings, morzerrella cheese stick,三樣野都唔錯,特別喜歡薯皮同芝士條,有三款醬汁,除咗蕃茄味0個款麻麻地外,其餘ok.到最後主角baby ribs出場,雖然係好軟好'林'身,但我覺得比之前的水準已經略為遜色,味度亦較淡,反而有點失望.呢一餐食得好飽,剩番一部份,都覺得有d浪費,但

呢一餐食得好飽,剩番一部份,都覺得有d浪費,但慘係連食甜品都食唔落,好失望 : (

呢餐盛惠HK$410.-,ok la,唔係平亦唔係貴.

間舖搬咗黎呢度反而細間咗,枱與枱之間都比較接近,至慘既啱啱隔離枱0個10几人,好噪,發出好多噪音,又飲酒,講野又大聲又叫...係呢一餐既美中不足.