2024-12-03 280 瀏覽
天氣開始轉涼,又係打邊爐的季節!來到大排長龍的牛大人,咁受歡迎當然有質素保證👍🏻環境闊落舒服😌有豐富自助區和qr code落單,有圍裙提供好貼心🥰.多款湯底揀,我地就揀左麻辣😎想試多款仲可以鴛鴦湯底🍲.最正係任食日本黑毛和牛 A4+😍靚雪花大大塊,入口即溶好幸福!!現凡點選日本黑毛和牛 A4+套餐,贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤🤤海鮮勁鮮味大愛聖子和帶子!還有伊比利亞黑毛豬梅肉,鮮甜鮑魚任吃,小食類別更有『鮑魚三吃』 - 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚😍Jo最欣賞呢間的多款蝦滑勁彈牙,又有鵝腸鴨血,勁多款丸😍仲有台式小食,有得食鹽酥雞和甜不辣超正🤩.自助區都超級多野食😍多款麵、丸、菜,全部台灣直送,仲有肉燥飯😍飲品區好多選擇,自家制茶必試!我就點左珍珠奶茶和少爺PILSNER啤酒🍻.最後記得留肚食食甜品,Haagen Dazs 任食😍仲有台灣仙草甜品,大滿足😌
多款湯底揀,我地就揀左麻辣😎想試多款仲可以鴛鴦湯底🍲