2023-03-31
呢度地方唔大, 牛既質素有驚喜, 飲品選擇都好多, 有啲係出面比較少見添😉 總共有三個唔同既套餐選擇, 價錢由$218-$388 一位, 可以因應想食既牛去選擇😙A4和牛九宮格套餐🐮($388)雞煲]雞件炸過再擺落去同啲汁一齊煮, 配上蜆, 鮑魚, 蝦, 豆卜, 紫薯, 蒜頭, 洋蔥, 好豐富既雞煲, 海鮮最好食係飽魚, 好爽口彈牙一啲都唔韌👍🏽封門柳, 牛肩胛, 牛板腱, 澳洲和牛, 日本A4和牛, 牛小排, 五花腩, 牛白肉, 豚肉合拼而成既九宮格, 每款都整成玫瑰花形超適合打卡😎 食完曬咁多款之後就可以加追, 而加追既份量每份大概會有8塊, 全部都係即叫即係切肉機切出黎😍 咁多款我最鐘意係爽口得黎又唔會覺得肥膩既牛白肉, 雪花勁靚牛味濃又腍身既日本A4和牛🤤蝦, 蜆, 蠔, 帶子, 鮑魚, 蟹組成既海鮮塔相當唔錯, 同個九宮格一齊打卡係襯到絕😙 由3月1號開始凡提早預訂日本A4和牛套餐like and share帖文就可以每位加$50享用新鮮海鮮層層塔嫁喇🤩款式都幾多同齊全, 最印象深刻係陳皮魚蛋, 牛蛙, 白魚蛋, 水魷魚, 蒟蒻, 雲吞麵餅(粗/幼)呢啲都係出面火鍋店比較少見
A4和牛九宮格套餐🐮($388)
[海鮮雞煲]
[和牛九宮格]
[海鮮塔]
[自助配料]
款式都幾多同齊全, 最印象深刻係陳皮魚蛋, 牛蛙, 白魚蛋, 水魷魚, 蒟蒻, 雲吞麵餅(粗/幼)呢啲都係出面火鍋店比較少見既野, 蔬菜類當然係萵筍勝出啦, 去到邊都一定要食😝
[甜品]
士多啤梨, Cookies & Cream, 芒果三款口味既雪糕都好出色, 特別係士多啤梨味果款係有士多啤梨乾係入面, 仲有雪糕Puff 都好食🥰
[飲品]
多款黎自韓國既水果汁, 台灣既茶類飲品, 啤酒, Sparkling Water, 自家製夏枯草/冰糖紅棗燉雪梨😋 第一次飲罐裝既黑糖薑母茶, 有薑既香味, 飲落冇辣味甜甜地😛
呢度既牛幾靚選擇多, 其他食物質素都唔錯, 重點係可以食3️⃣個鐘係出面比較少見👍🏽