2023-02-02 111 瀏覽
今日同舊同事去左食和牛放題,清清地叫左個鰹魚大根昆布鍋,我地3個人入座仲有禮物🤩有個好吸睛嘅黑樺牧場精選層架,上層係牛牛,中間係豚肉,下層係彈牙嘅蝦滑同墨魚滑😋入座禮物仲包括北海道大元貝牡蠣海鮮拼盤,喺我地面前即刻蒸焗,之後幫我地開殼~ 大元貝真係幾巨,蠔都算肥美🥰 另外仲有送左份雞軟骨同麻辣拼盤,之後就開始點我地嘅主菜 - A5和牛😻每樣都叫左d嚟試下,玉子後腰肉好滑身,肩胛梅花有口感,牛頸脊油花平均,牛味重👍特上霜降小排油脂滿滿,入口即溶🤤菜同小食嘅選擇都幾多,竟然有pizza😂不過太飽冇叫~ 飲品方面,有一系列嘅自家製樽裝茶,茶味幾出,我最鍾意白桃烏龍茶,清得嚟有白桃香🤩另外仲有汽水櫃同乳酪沙冰,一路shabu shabu一路飲返杯凍野即刻舒服晒!食完正餐就開始用第二個胃食甜品,有香港製嘅雪糕球,有榴槤雪條同朱古力雪條,我食左個綠茶雪糕球同榴槤雪條,榴槤味幾真幾濃,係幾唔錯~
黑樺牧場精選層架

黑樺牧場精選層架