2024-06-03 266 瀏覽
棉花糖壽喜燒想食 好耐今日終於食到啦👏🏻宜間壽喜燒除咗用棉花糖燒 和牛更有證書保證📝👍🏻餐廳搭配日式裝修 環境舒適。有專人幫你烹調壽喜燒 對整個餐廳服務 非常滿意❤️🐮-壽喜燒 二人前 $898-「 前菜 (凍南瓜,大根) ,棉花糖壽喜燒(A5和牛) 6大片 ,季節野菜成盛盒 ,烏冬/飯 」🍽️前菜:南瓜好甜 ,大根仲入味 🥩壽喜燒:A5鹿兒島黑毛和牛 有埋證書,品質保證。果然肉味好濃,幾大塊,搭配蘭王鮮雞蛋 令肉更嫩滑多汁 油脂感一流 👍🏻👍🏻 ⭐️最特別係棉花糖壽喜燒 ,師傅會淋上醬汁讓整個醬汁溶化棉花糖 將兩者混合。想不到用棉花糖為醬汁調味 甜度適中 。🥗野菜盛盒 :有蟹柳豆腐,娃娃菜,冬菇, 油揚,芋絲。菜非常新鮮 搭配壽喜燒汁 好鮮甜 🍚烏冬/飯:我哋揀咗烏冬 ,店員好貼心會提前準備半熟嘅烏冬,最後放落壽喜燒中 ,讓壽喜燒汁煮熟 ,烏冬撈埋醬汁 好入味 非常滿足

🐮-壽喜燒 二人前 $898-

🍽️前菜:南瓜好甜 ,大根仲入味