2023-07-24
油麻地👣-神石燒牛扒專門店燒肉食得多,但直接石燒都係第一次,呢一間主打係熱石上燒肉嘅店舖食物款式都幾多,單點可以,燒肉無限♾️任食都有,都幾適合一班朋友仔聚餐🥳餐廳係自助形式的,點餐需拎位置外到門口揀選想要嘅食物/餐,另外餐具、醬汁、圍裙、沙律、餐湯都需要出面拎🥩75分鐘放題 💰$208▫️澳洲M7黑毛和牛▫️美國安格斯牛膈肌漢堡扒▫️美國CAB黑安格斯牛肩胛▫️澳洲穀飼100日牛扒▫️美國黑豚舌心▫️薄切頂級牛舌▫️西班牙極豚肉▫️美國天然無激素雞扒係呢一款放題裏分別都有牛豬雞嘅肉類選擇,一共8款,一開始會送上頭盤澳洲M7黑毛和牛及美國安格斯牛膈肌漢堡扒,建議必須要係上枱前拎定餐具🍴等待,由於熱石熱力較強,所以要拿捏生熟度就必須快!個人覺得除了漢堡扒,其他牛肉可以先燒個6成熟後先上碗,之後可再按個人喜好再燒,這樣較易拿捏生熟度😋而呢一個餐就會每人送一罐日本梳打汽水🌟最驚喜嘅係!宜家買任何食物只要加$1就會得到1g嘅日本A5和牛!分量足夠嚟過口癮!超正! 也可以額外加錢追加更多和牛喔!
🥩75分鐘 放題 💰$208
▫️澳洲M7黑毛和牛▫️美國安格斯牛膈肌漢堡扒