2018-10-25 188 瀏覽
鋪頭位置有啲難搵,行到去Kate spade見到food street,再行入去就會見到burgeroom係lady M隔離,我同男朋友都搵左10分鐘先搵到😖😖😖去到都8:45,鋪頭內有唔少吉位,可以選擇坐indoor/outdoor,見到outdoor有啲客人食煙,所以我簡左indoor鋪頭採用自助形式,自己出去cashier order食物/飲品,出面都有番茄醬,tabsco等可以自行索取。Bacon Cheese burger $88Burger好大件,為左方便客人食,分開左兩半。材料尚算豐富,有番茄🍅、芝士、千島醬,生菜中和油膩的肉類,亦有煙肉,牛肉。牛肉juicy,但有少量筋,亦欠缺牛味。煙肉較乾,幸好有芝士伴著。Melted Cheese Twister Fries $50Twister,故名思義即係扭扭薯條,係久違無係m記出現既扭扭薯條🍟!配上芝士汁,薯條非常入味。可惜芝士汁不多,有啲薯條沾唔到,就只好點其他sauce~食食下覺得太口乾,就買左支snapple😛 $28 有好多味簡,我就簡左mango tea~食物正常,無想像中既好食,但都above average,價

Bacon Cheese burger
Bacon  cheese  burger

Bacon  cheese  burger

Melted Cheese Twister Fries
Melted  Cheese  Twister  Fries

食物正常,無想像中既好食,但都above average,價錢少貴,但可以接受😗 食完一個burger已經好full好飽!
2018-10-24
  • 芝士旋風薯條