天氣不隠定 去咗 193 Cafe 朝聖 叫咗杯 Pineapple Ginger Soda 同 經典 Egg San Do 估唔到三文冶爆晒餡 滑蛋加 Bacon 配沙律醬非常夾 好好味但好飽 Pineapple Ginger Soda 好清新好好飲 飲品黃色同 Cafe 好夾同好chill😎食飽飽飲佢最啱🥰雖然好飽 都後上咗個甜品 Affogato😍😍😍 Espresso中加入一個雲 Vanilla 雪糕球😍 原來咖啡同雪糕好夾 原本唔好咖啡嘅我 竟然覺得好好味😋😋😋一試愛上咗😘 店員有禮同體貼 由於有客人在門外排隊所以離開 買了伯爵茶 Scone 同紫薯包做外買 第二日焗返熱也好好味😋Chill 咗一個下午 好開心 🥳
Chill 咗一個下午 好開心 🥳
Affogato