2016-10-30 6415 瀏覽
幾隻為食豬又gathering,今次又韓國風有隻為食豬之前食過極力推薦這間醬油蟹之前已經book左枱,所以可以直接入去唔洗等位✌一行五人點左4隻蟹,一碟醬油蝦,豆腐湯,韓式豬手,芝士年糕肋骨,海鮮煎餅,同石鍋飯※誠意超級推薦 - 醬油蟹會配個麻油飲,隻隻蟹都有好多糕,伴上麻油飯食超正,蟹肉的質感似帶子刺身,而且唔會太咸麻油飯超香麻油味,食麻油飯都食飽※醬油蝦都有配麻油飯,肉質都彈牙,上菜時他們可以幫你剪開一粒粒,但你食左隻蟹再食蝦,會覺得蝦麻麻地※豆腐湯有點超辣,有少量海鮮同一些茹茹,味道尚可以※芝士年糕肋骨,芝士超多,肋骨好淋同超入味,重有紅蘿白同白蘿白都超入味※海鮮煎餅,煎到條邊脆卜卜※豬手,份量好多,應該有一隻豬手,但味道普普通通,有d似"魯"水豬手食時要配上青瓜,紅蘿白,蒜頭等,其中有個汁有d虾皮但超咸重有佢地泡菜雖然係可以任食(有茹,土豆c,泡菜)當你食完叫佢地fill時候,他們好似唔太願意比你
幾隻為食豬又gathering,今次又韓國風
有隻為食豬之前食過極力推薦這間醬油蟹

麻油飯超香麻油味,食麻油飯都食飽

※豆腐湯有點超辣,有少量海鮮同一些茹茹,味道尚可以
※芝士年糕肋骨,芝士超多
,肋骨好淋同超入味,重有紅蘿白同白蘿白都超入味

※海鮮煎餅,煎到條邊脆卜卜

芝士年糕肋骨
豬手