2023-10-15
🤎 Milksha@airside位於airside的milksha非常方便,一出啟德地鐵站C出口就到airside的地下街~好快就會找到milksha這一個分店與其他分店最大不同之處係有遊憩的地方,可以給大家堂食飲用。相信大家對milksha都不會陌生,所以我都不多介紹。我自己最鍾意嘅台灣茶飲店第一位就係milksha,所以佢開係啟德我真係十分開心!!🤍手感芋圓芋泥鮮奶 $41大推,基本上每一次都係飲呢款。🤍伯爵紅茶拿鐵$27 + 芋圓$6lol 這一杯出奇意料的好飲,芋圓同earl grey latte都幾夾順帶一提,呢間milksha同商場關門的時間差不多,都係晚上10點。其實一杯milksha已經可以當一個晚餐哈哈哈📍 迷客夏 (AIRSIDE)
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B134B號舖————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤎🤍服務: 🤎🤎🤎🤎🤍價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍再食: 🤎🤎🤎🤎🤍💰人均消費:$40————————————
🤍手感芋圓芋泥鮮奶 $41
大推,基本上每一次都係飲呢款。
🤍伯爵紅茶拿鐵$27 + 芋圓$6
📍 迷客夏 (AIRSIDE) 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B134B號舖
————————————
味道: 🤎🤎🤎🤎🤍