NZ Grain-Fed Rin Eye Steak 新西蘭肋眼排 ($268)叫咗Medium Rare 唔會過熟 或者過生啊💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️肋眼扒嘅牛味都幾濃 唔會好韌😁😁仲可以點上迷迭香醬 但🙋🏻‍♀️覺得唔點都好好食啊Seafood Risotto 海鮮燴飯 ($145) 🍅🦑🍚一上碟已經聞到好香嘅番茄味啊🍅 再配上淡淡芝士味🧀 好吸引啊🤤🤤海鮮唔會有冰鮮雪藏味🌊 都有好多種海鮮啊 一定要叫嚟試啊🤤🤤Chocolate Brownie 巧克力布朗尼 ($68) 🍫連唔鐘意嘅🙋🏻‍♀️都覺得好好食啊 份Brownie唔會太死甜 入面仲有少少合桃係入面💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️上面再擠咗啲朱古力醬🍫 口感變到幾特別啊 而且仲配上雲呢拿味雪糕添啊🍨Rosemary Blueberry Smash ($65) 🫐👊呢杯mocktail味道有啲酸酸甜甜🍋🍬 飲落去都好fresh啊🤤🤤藍莓味都幾濃啊🫐🫐Hendrick with Tonic ($98)一杯好fresh既Gin Tonic🍹🍸 Gin就揀左用 Hendrick 💁🏻‍♂️覺得鍾意似G&T既一定要試下呀🤤

肋眼扒嘅牛味都幾濃 唔會好韌😁😁
仲可以點上迷迭香醬 但🙋🏻‍♀️覺得唔點都好好食啊

海鮮唔會有冰鮮雪藏味🌊 都有好多種海鮮啊
一定要叫嚟試啊🤤🤤

上面再擠咗啲朱古力醬🍫 口感變到幾特別啊
而且仲配上雲呢拿味雪糕添啊🍨

藍莓味都幾濃啊🫐🫐

Hendrick with Tonic ($98)
一杯好fresh既Gin Tonic🍹🍸