2023-12-19 62 瀏覽
啓德新地標airside 真係美食天堂。Grind & Brew係主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail及寵物有善餐廳。Crab & Tobiko Pasta:我最鍾意,蟹肉意粉,鮮味濃,材料十足,食落去淡淡蟹肉,蟹籽和蟹膏,簡直-流!無麩質意粉比較健康,而且適合對麩質敏感人士和乳糜瀉患者。招牌之一,我極力推介。Truffle Wild-mushroom Pasta:切片野菌黑松露醬意粉,材料非常之多,香氣十足,好滿足。Chicken Cheese Pizza (9 inch):薄餅餅底脆口,雞肉切成薄片然後煎香,加上三色椒,有微辣,芝士拉絲嘅感覺,-個字,正!

Chicken Cheese Pizza (9 inch)
Truffle Wild-mushroom Pasta
Crab & Tobiko Pasta
題外話/補充資料: 啓德新地標airside 真係美食天堂。Grind & Brew係主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail及寵物有善餐廳。 Crab & Tobiko Pasta:我最鍾意,蟹肉意粉,鮮味濃,材料十足,食落去淡淡蟹肉,蟹籽和蟹膏,簡直-流!無麩質意粉比較健康,而且適合對麩質敏感人士和乳糜瀉患者。招牌之一,我極力推介。 Truffle Wild-mushroom Pasta:切片野菌黑松露醬意粉,材料非常之多,香氣十足,好滿足。 Chicken Cheese Pizza (9 inch): 薄餅餅底脆口,雞肉切成薄片然後煎香,加上三色椒,有微辣,芝士拉絲嘅感覺,-個字,正!
Chicken Cheese Pizza (9 inch)
Truffle Wild-mushroom Pasta
Crab & Tobiko Pasta