餐廳: Chatterbox Café (AIRSIDE)
資訊:

2024-08-23 545 瀏覽
位置方便的啟德站Airside商場,自開幕以嚟都成日會過來,除了買日常生活用品同入戲院之外,都會喺呢度搵埋嘢食。B1層嘅chatterbox,係我每次想食海南雞飯嘅回頭餐廳之一。文華海南雞飯($138)配上秘制醬汁同油飯,一個人每次都不經不覺食晒成碗飯。鹹蛋雞翼($72)一份有四隻鹹蛋雞翼,每一隻雞翼都沾滿鹹蛋醬汁,非常惹味同香口。黑醬油炒鮮蝦蘿蔔糕($96)充滿新加坡特色嘅炒蘿蔔糕,配上香甜嘅黑醬油,味道鹹鹹甜甜,個人意見如果蘿蔔糕大粒啲就冇咁容易散開,口感會更好。總結來說,chatterbox係我嚟親呢度呢個商場一定會回頭encore嘅餐廳。呢度仲係pet friendly架,帶狗狗可坐門口位置。

呢度仲係pet friendly架,帶狗狗可坐門口位置。

• 文華海南雞飯