餐廳: alfafa (樂富廣場A區)
資訊:

2022-01-31 161 瀏覽
—————————————————————🍴美食資訊🍴烤殼飼牛有機鮮蘑菇及亞麻籽燴紅米飯($106)整體味道中規中矩,配料都足好多蘑菇🍄唔算話好好食,但都唔差。如果個牛肉冇咁韌嘅話,相信會加返少少分。烤雞腿蕃茄香草天使面($92)呢個面最搶眼就係個隻大大嘅雞脾😋🍗雞脾夠嫩好食,天使面都唔錯,但個人覺得個汁濃味多少少,咁嘅話就會吸引好多🥴香烤雞翼4隻配燒烤醬(+$32,跟餐價)正常嘅烤雞翼,夠熱辣辣。作為一個跟餐小食嚟講算唔錯了👍👍————————————————————👑評分味道:3/5環境:3/5價錢:3/5份量:3/5服務:3.5/5會否推薦:會,但唔洗專登去位於樂富廣場嘅一間西餐廳。食物質素普通,唔會話好驚艷。店員服務都nice而且座位坐得都舒服,價錢都唔算話好貴。如果唔想食商場嘅一啲大型連鎖食肆,呢間係唔錯嘅選擇👍————————————————————

—————————————————————
🍴美食資訊🍴

烤殼飼牛有機鮮蘑菇及亞麻籽燴紅米飯($106)

烤雞腿蕃茄香草天使面($92)

香烤雞翼4隻配燒烤醬(+$32,跟餐價)
正常嘅烤雞翼,夠熱辣辣。作為一個跟餐小食嚟講算唔錯了👍👍

————————————————————
👑評分
味道:3/5
環境:3/5
價錢:3/5
份量:3/5
服務:3.5/5
會否推薦:會,但唔洗專登去

————————————————————