2018-12-02 681 瀏覽
朋友們試過英國倫敦Barrafina,知道Cassio係佢既姊妹店,終是訂左位一行三人去食晚飯😍一去到就覺得餐廳氣氛好好, 星期六夜晚所以都坐滿哂人👏🏻1. Lomo lbérico西班牙火腿做前菜,味道淡淡地唔算濃烈,一路傾計一路keep住食都唔會覺得好膩2. Burrata cheese with tomato芝士配番茄仔本身就好夾,加上佢地既番茄好新鮮好甜,大家食完都開胃哂3. Classic tortillas第一次食西班牙既奄列,佢地既蛋做得好滑,一切開就流哂啲蛋汁出黎,入面有薯仔,簡簡單單既味道4. Garlic Prawns一共五隻蝦再配左兩塊麵包,用麵包點落啲汁度好夾,蝦都好新鮮,唔會覺得係雪藏蝦,鍾意食蝦既朋友要點呢碟啦最後仲食埋西班牙海鮮飯以作結尾,龍蝦汁出色,略嫌少少濃味,但值得一試。另外,食飯途中隔離枱有人慶生,一班侍應拎住蛋糕一齊唱生日歌,相當好氣氛👏🏻總括而言,我同朋友們都覺得餐飯食得好開心,可以再黎encore👍🏻

一去到就覺得餐廳氣氛好好, 星期六夜晚所以都坐滿哂人👏🏻

1. Lomo lbérico

2. Burrata cheese with tomato