2024-09-17 2619 瀏覽
午餐時間幾乎都要排隊,但入面座位都幾多,所以都唔算等太耐,大約15分鐘入座~餐廳既裝潢加上上面既透光玻璃,用餐環境格外relax~ 座低之後用QR Code下單,Lunch Menu 選擇都幾多元化,睇完個Menu就覺得烤春雞同埋鱸魚都感覺幾吸引,最後擇左鱸魚~ 鱸魚煎得好香,個皮有少少焦香,加埋個燒薯,真系好夾~ 個人好推介呢個Choice!佢包左一杯冰茶,同埋餐湯/沙律2選1~ 以Lunch Menu既價錢來說,我覺得性價比很高!Pan-fried Seabass.Herb Potato.Sauteed French Bean.Lemon Herb Butter香煎鱸魚.香草燒薯.法邊豆.檸檬香草牛油汁HK$105  (另收加1服務費)提外話,原來佢系美心集團旗下的餐廳~

香煎鱸魚.香草燒薯.法邊豆.檸檬香草牛油汁
HK$105  (另收加1服務費)
香煎鱸魚.香草燒薯.法邊豆.檸檬香草牛油汁
提外話,原來佢系美心集團旗下的餐廳~
2024-03-11
15 分鐘 (堂食)
$115.5 (午餐)