2020-01-22 37 瀏覽
工作後想靜靜地同朋友呻下,傾下計, 所以揀左去梭椏道呢間旺角何文田交界,旺中帶靜嘅Cafe放鬆下~餐廳門外有兩個座位,食下煙吹下水,或者weekend 帶埋狗仔黎嘆杯咖啡,都真係幾chill! 😜入到去,除左發現文青擺設之外,仲見到牆上面寫住有3D拉花咖啡架! 同埋蛋糕畫碟!可惜聽日要返工😣如果唔係一定叫返杯3D拉花咖啡! 試下佢手勢~最後,我地兩個中女一人叫茶,一人叫green tea latte. 綠茶味濃, 不過我就鍾意甜D!All day breakfast. 賣相超吸引,特別係松露炒蛋,真係幾滑. Bacon 唔會煮到硬晒, 仲係Juicy ge. 而最有驚起就係牛頭包. 脆口不在講, 加埋少少甜味. 我仲夾埋炒蛋一齊食. 真係不得了😋另外就係黑松露雜菇意粉好大碟, D 菇好成座山咁高😜意粉真係超推介. 煮得啱啱好,唔會太軟又唔太硬. 芝士焗雞翼👌🏻肉質嫩滑仲有肉汁流晒出黎不過芝士多得濟,食到好飽LOL食物有質素,環境都舒適.不過可能open kitchen 所以煮野食時有油煙味. 下次無咁凍的話,坐出面就最正
工作後想靜靜地同朋友呻下,傾下計,

入到去,除左發現文青擺設之外,
仲見到牆上面寫住有3D拉花咖啡架! 同埋蛋糕畫碟!
另外就係黑松露雜菇意粉
芝士焗雞翼👌🏻
肉質嫩滑仲有肉汁流晒出黎
不過芝士多得濟,食到好飽LOL

食物有質素,環境都舒適.
不過可能open kitchen 所以煮野食時有油煙味.
下次無咁凍的話,坐出面就最正
2020-01-20