2021-11-13
星期六朝早十一點半黎到~已經話full booking要等陣先入到🙀本身見weekend Openrice冇得book🙀————————————————————————三個人叫左咁多嘢食再加個Tiramisu招牌特色印相咖啡 / 朱古力🍫即慶影左張相airdrop 比店員飲印得好快同埋又幾清我friend 叫左咖啡底佢就話飲落就係普通latte一杯好多正評嘅大蝦意粉!本身唔鍾意食嘅我又覺得幾好食!仲要個蝦係剝左殼架🤣啱哂懶人😌不過份量唔係特別多🤣三個人都唔係分到好多Pizza好食!好脆!個芝士Jengggg米嚷雞翼好食!但係得三隻🤣好彩我地三個人都可以每人一隻🤣Tiramisu!好leng都好食!不過本身個friend諗住比surprise 我叫左個店員寫 Happy brithday同埋插蠟燭最尾冇左件事🤣整體黎講都係好食的不過份量比較細同埋都比較貴不過值得一去呢!係有趣嘅餐廳同埋一餐飯
————————————————————————
三個人叫左咁多嘢食再加個Tiramisu