2020-10-23 102 瀏覽
同朋友出街食飯,有時會苦惱到底食日本菜好定係西餐好,嚟呢度就唔使煩惱啦,佢有齊日本菜同西餐~🥳我哋叫左精選漁夫沙律,有切成一粒粒嘅魚生,牛油角,薯仔同沙律菜,沙律菜已經溝好咗黑醋同橄欖油,好細心,😍其他餐廳通常鋪喺面就算數,而且份量好足夠,呢個價錢來講好抵食!🥰🥰三重芝士、辣肉腸焗薯條,呢個薯條真係不得了!佢薯條本身有調味,加上芝士比得好大方,成件事邪惡得來又超級好味~ 😋😋輕燻帶子薄切伴海膽魚子醬,呢個係好有特色嘅fusion菜,佢將魚子醬壓返成呢個圓條狀物體再切成薄片,第一眼望落去以為係松露片🤣🤣食落就感受到魚子醬嗰種淡淡的鹹味,好特別!而且佢有煙燻,打開蓋嘅時候仙條湧現,打卡一流😘Santory premium malt,食薯條實在冇辦法唔叫啤酒,呢個好易入口,冇苦澀味~🤩