2014-06-10
由比利時人開的Waffills開正係人氣綠茶雪糕店Via Tokyo隔離,係近期熱店之一雪糕有caramel、vanilla、chocolate 3 種口味,糖漿有caramel、chocolate、strawberry、appleClassic Brussels Waffle (toppings加Glacio焦糖雪糕、朱古力醬)waffle即叫即整,等左5 分鐘,香噴噴嘅waffle出場啦~~我呢個super waffle lover係香港搵番係比利時嘅感覺!做到Brussels waffle外脆內軟嘅口感,平時食到嘅咁有咬口,用膠叉都切到!微暖嘅waffle配上冰凍雪糕球同whipped cream,一大享受!比利時品牌Glacio嘅焦糖雪糕味道濃郁,不會過甜,加埋朱古力醬好夾鹹食waffle用紙盒裝住,方便客人食用多款鹹食、甜食waffle,任均選擇
比利時品牌Glacio嘅焦糖雪糕味道濃郁,不會過甜,加埋朱古力醬好夾 鹹食waffle用紙盒裝住,方便客人食用 多款鹹食、甜食waffle,任均選擇