2018-05-21 72 瀏覽
係荷里活睇完Avengers 3,好好睇😍,迷上左睇完肚餓梗係要搵間餐廳醫肚啦🤤Openrice search到呢間餐廳好過癮,又金仔又偽Avenger,睇完戲食呢間好應景我諗好多人都會俾門口呢個figure吸引左,好爆好cute🤪裝修好有創意,又帶點幽默感😆呢個疑似金仔,口係USB頭,俾人差電話,真係估佢唔到一坐底就黎前菜,味道唔錯咩肉都想食,所以揀左呢個熨斗烤壓套餐有大大舊既五花腩😍,仲有雪花牛粒、Steak、豬皮同牛肩胛,好豐富一口雪花牛粒肥瘦適中,我以前讀食物營養科學學睇過肉質,呢d牛粒雪花幾高質👍🏻店員見我地對住d肉有d迷茫,會主動幫你燒肉😇先燒最肥果樣五花腩🐷🙈,熨卡一壓落去,火勘勘聲咁燒出黎,好過癮😜任添粟米、芝士、蛋漿自暴自棄速食麵,連架貨車上,好得意流心煎蛋下面係Cream cheese 🧀 撈麵,先食d沙律菜,再黎啖撈麵,感覺清新又唔膩菜式名好搞笑😂飲品好夢幻
係荷里活睇完Avengers 3,好好睇😍,迷上左
睇完肚餓梗係要搵間餐廳醫肚啦🤤

裝修好有創意,又帶點幽默感😆
呢個疑似金仔,口係USB頭,俾人差電話,真係估佢唔到

一坐底就黎前菜,味道唔錯
前菜

咩肉都想食,所以揀左呢個熨斗烤壓套餐
熨斗烤壓套餐

一口雪花牛粒🐮

店員見我地對住d肉有d迷茫,會主動幫你燒肉😇

任添粟米、芝士、蛋漿

自暴自棄速食麵,連架貨車上,好得意
自暴自棄速食麵🍜

菜式名好搞笑😂