上個星期六難得的dayoff,帶住呀女長征入東涌!來到 食午餐,餐廳希臘風設計,見到santorini 相好令人懷念!店員安排藍色大梳化位,闊落舒服🥰.點了四個set lunch,跟南瓜湯有大大條餅,阿女食得好滋味😋 沙律勁大碟!清新開胃前菜!餐飲咖啡香濃也滿不錯👍🏻.四碟主菜,大推醬烤豬仔骨和燒春雞!啖啖肉厚肉juicy!加埋bbq醬汁好味😋 肉醬意粉煮得濃厚蕃茄口味又有咬口,阿B食得開心🥳特別一讚伴碟薯角好好食!大大條炸得好👍🏻.Set lunch跟的甜品apple crumble 好有誠意!面頭雪糕,上面脆脆餅下面蘋果,冷熱口感超正😋再點Tiramisu 同樣高質!上面兩球雪糕勁開心,濃厚咖啡酒香口感細滑,出色👍🏻.呢到環境好chill食物質素高又唔貴,老闆娘人真係超好,我女坐唔定,竟然拎最愛Minnie 俾佢油顏色😍開心死佢,即刻坐定定油,呀媽可以食飯🥰體諒貼心,好baby friendly的餐廳👍🏻大家都食得開心🥳