2019-05-06 1187 瀏覽
以前食dan ryan真心覺得佢無咁差對上兩次食九龍塘又一城個間 出漏餐 想叫d staff 斟水都黑口黑面得好緊要 坦白講 衰過茶餐廳一年後 諗住食多次tst呢間睇下有無改善 果然都係一樣咁差 d staff黑口黑面 明明枱面有好多碟 個餐一黎 正常佢應該會幫你執走多餘既碟 但呢到既staff 係「掉」低個餐就走左去 我地兩個人 嗌左三樣野食 點餐時叫左1/2kg青口 埋單時 張單係計左1kg青口既價錢試問 我第一次食呢個青口 個青口黎既時候 我地又點識分到1/2 kg定1kg既青口 我地都無出聲 埋單走人算反正知道一定無下一次再黎!其實 咁大間餐廳 覆單都是基本啦無理由要個客開聲坦白講 食物質素ok ge 但服務就真係兩間分店都差!建議各位真係好想食的話 一定要請staff覆單!
以前食dan ryan真心覺得佢無咁差
反正知道一定無下一次再黎!
其實 咁大間餐廳 覆單都是基本啦
無理由要個客開聲

坦白講 食物質素ok ge 但服務就真係兩間分店都差!
建議各位真係好想食的話 一定要請staff覆單!