2016-06-22 2232 瀏覽
博文街呢間未食過,冇得評論。但大埔呢間就食到一肚火!所謂西班牙菜係有幾款tapas加所謂一兩款paella,真係好意思叫自己tapas餐廳!首先係個蒜片蝦,蒜味都夠但D蝦梅的,揸fit嗰位話係新鮮蝦,咁即係點?廚師將新鮮蝦整到梅左?青口我事前已問左兩次係唔係雪藏貨,佢地話新鮮的法國貨,點知又係梅的,大佬呀!我係一田買一包就咁蒸都嫩過佢一百倍啦!佢又解釋唔係季節,咁你D野唔得就唔好出啦,話貨唔靚今日唔推咪得囉,重要收咁貴!好冇意思呀,有冇良心呀做生意?!八瓜魚沙律張相係一片片,嚟到就一粒粒的,老細,你知唔知而家有商品條例㗎!Paella海鮮飯D飯一舊舊,到底你地有冇食過西班牙海鮮飯㗎,係有湯汁掛飯㗎,topping海鮮就好似上面咁,唔洗多講!其它野就更無謂講, 嘥氣!唯一可以食的係乳豬同豬手,應該係你地隔離姊妹店德國廚房攞過來,咁你不如直接開多間德國菜啦,什麼Tapas呀!重要收費拍得住尖沙咀,可否比番好少少嘅食材,有良心D啦!

重要收費拍得住尖沙咀,可否比番好少少嘅食材,有良心D啦!