2011-07-19 18 瀏覽
聽人講過呢間餐廳d野食唔錯,又唔洗等位,就入去試下。入到去覺得餐廳環境同氣氛唔錯,頗有印尼風情,仲有好多唔同特色既座位。兩個人散叫左炒金邊粉 + 咖喱牛舌 + 鬆餅 + 雪糕紫米露。 上菜慢首先上炒金邊粉,味道ok,兩個人邊傾邊食,直到碟金邊粉食晒,仲未有其他野食黎,咁就開始等。等左一陣,黎左兩塊鬆餅。諗住個鬆餅梗係要配埋個咖哩一齊食家嘛,咁等埋個咖哩啦。 點知一等就等左30分鐘! o個時d鬆餅已經又凍又腍! 最惹笑既係,個咖哩都未上,佢就上甜品! 我地同個waiter講個咖哩未上,佢竟然指住個甜品話:「下! 但係個甜品整左喇喎!」,企左o係度唔陏。之後佢好唔情願地攞番個甜品入去雪住先。而等左咁耐先到既咖哩牛舌,d咖哩汁尚算唔錯,但係d牛舌就令人好失望喇,完全一d口感都冇,極腍,一入口就爛晒,都唔使o趙,又冇咩味! 侍應無視追單,而且多次上錯菜其實d食物既味道已經係其次,令我一定要俾喊樣既原因係very poor service囉。我地已經追左3次個咖哩喇,不過d侍應個個聽完都好似冇左件事咁,o係度周圍行!我地仲發現唔只係我地遇到d咁差既service,隔離台上菜既時候個侍應竟然拎住兩
聽人講過呢間餐廳d野食唔錯,又唔洗等位,就入去試下。

上菜慢

最惹笑既係,個咖哩都未上,佢就上甜品!

侍應無視追單,而且多次上錯菜

我地仲發現唔只係我地遇到d咁差既service,隔離台上菜既時候個侍應竟然拎住兩碟餸問個客人佢叫左邊碟囉! 真係無奈!

米芝蓮食肆又如何? 咁差既服務搞到冇晒胃口,個環境幾好都冇用!

2011-07-13